En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cenahı keşik, yangın bapları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

çoklukla yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye geçim ve isabetli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme buyurmak kucakin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesuliyetli özel tesislardan düşünce görmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına şayan yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına şık türler yeğleme edilebilir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dışa essah açılan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın Yangın Merdiveni Kapısı çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu gidiş yangın merdiveni imalatı bağırsakin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın çabucak üstelik kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını göstermek gerekir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı gün opsiyonel olarak hileınan hidrolik kol ile henüz kesif kullanım sağlamlanabilir.

Report this wiki page